Oersoep stond als een van de eerste brouwerijen aan de wieg van de craftbeer-revolutie in Nederland. We zijn bieren gaan brouwen die wij zelf lekker vonden, maar die moeilijk te verkrijgen waren. Door te spelen, te onderzoeken en te ontdekken maken wij met simpele ingrediënten smaakvolle bieren met een eigenzinnig karakter.

Onze core range bestaat uit bieren met een herkenbare stijl, maar met een Oersoep-twist. Daarnaast maken we als een van de weinige brouwerijen in Nederland fantastische sours en hebben we een wisselend assortiment aan waanzinnige specials.

Bier maken vinden wij een kunst. En van bier genieten is een totaalbeleving. Ieder Oersoep-etiket wordt ontworpen door lokale kunstenaars waar we mee samenwerken, en is een kunstwerkje op zich.

Vanaf het begin zijn we zelfstandig. 100% van onze financiering is bijeengebracht door onszelf, vrienden en fans die in Oersoep geloven. Daar zijn we nog steeds dankbaar voor en trots op. De 500 eigenaren zijn dan ook het fundament van onze brouwerij, en hebben invloed op de beslissingen die we nemen. Onze droom is een brouwerij met meer dan 1000 eigenaren! Gedragen door de ‘crowd’ brouwen wij ons merk verder uit.