BROUWLAB OP DE NYMA

Een plek waar we volop kunnen experimenteren met smaak en ingrediënten!

Het verlaten fabrieksgebied van de NYMA in Nijmegen krijgt een nieuwe bestemming.  Het terrein wordt omgetoverd naar een permanente culturele hotspot waar  experiment en innovatie centraal staan.  Dit prachtige gebied wordt gevuld met o.a. evenementen, makersplaatsen en horeca. 

Op deze bruisende plek pal aan de Waal willen wij een nieuw brouwlab realiseren.

.

.

BROUWLAB

Innovatie, speelsheid en experiment zit in het DNA van ons bedrijf. We voelen ons op deze locatie als een vis in de Waal. In een oude hoogspanningsruimte met uitzicht op rivier willen we een brouwlab maken waar we kunnen experimenteren met nieuwe stijlen en smaken. Er komt hier een kleine state-of-the art brouwinstallatie en we kunnen uit onze vergistingstanks tappen. Verser kan je ons bier niet krijgen! De bieren die hier ontwikkeld worden zijn ook straks alleen in dit brouwlab verkrijgbaar.


Wij willen samen met onze eigenaren proeven en beslissen welke bieren zo goed zijn dat ze op grotere schaal moeten worden uitgebracht. Oersoep bieren groeien hier van heel klein naar groot. De bieren die publieksfavoriet zijn kunnen we vervolgens groter brouwen en verspreiden naar Horeca en slijterijen. Zo groeien onze bieren hier van klein naar groot.

BROUWLAB IN ONTWIKKELING

Benieuwd naar onze verbouwing op het NYMA terrein? Volg hier het laatste nieuws!

STATUS: De aannemer is bezig met het renoveren van het pand.